Sponsorer och utställare

PodCoast hade inte fungerat utan engagemang och stöd från våra sponsorer och utställare <3.

Utställare och medarrangör

Scandinavian Photo

Scandinavian Photo, eller SP som vi också kallas, grundades 1982 och har utvecklats från att vara en postorderhandel inom foto till att idag vara Nordens ledande aktör inom foto, video och ljud. Bland våra kunder finns allt från hobbyfotografer till avancerade entusiaster och företag – kort sagt alla som har behov av och brinner för kreativt skapande och teknologi. Vi delar våra kunders passion för högkvalitativa produkter och tjänster. Utöver vår e-handel så har vi butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo.

Sponsorer

Studio Jardenberg

Joakim Jardenberg producerar nästan varje morgon en kortpodd på fem minuter om en sak som hänt i internetvärlden, som resten av världen borde fundera på – #ensakidag. Nyfiket, och lika intresserat som initierat. En konversation, mer än en presentation. 400 avsnitt på svenska, och sedan en fortsättning på engelska. Utforskar ständigt nya format, och är nästan lika mycket meta som faktiskt innehåll. Finns som både video och klassisk podcast, överallt.

Social by Default

Social by default är Sarah Larsson Bernhardt, Head of social på SKF och Deeped Niclas Strandh, Social Media Responsible på SEB som tillsammans driver podden. Podden har inriktning på strategi, taktik och att arbeta med sociala medier i marknadskommunikationen och kommer ut ungefär varannan vecka. Deeped och Sarah gör också en del föreläsningar och utbildningar under konceptet.

Podgeek

Podgeek är podden om att podda som varannan vecka levererar nyheter, insikter, tips, kunskap och annat matnyttigt för dig som poddar, vill podda eller bara är intresserad. Podgeek drivs av Per Olof Arnäs (Logistikpodden, Logistics Rocks) och Lena Göthberg (Shipping Podcast).

Gamlestadens Redovisningsbyrå

Välkomna till Gamlestadens Redovisningsbyrå AB, vid SKF Kulan. Din engagerade affärspartner!

Ring oss på 0725602044

Maila oss på per@grb.nu