Kategorier
Sponsorer

Studio Jardenberg

Vi är stolta att presentera en av stöttepelarna till #PodCoast2020

Joakim Jardenberg

“Jag har älskat poddar sedan innan det fick sitt namn, och tycker det är underbart att formatet nu äntligen fått det genombrott det förtjänar. Och att det fått en alldeles egen knytkonferens ser jag som början på en ny era. Självklart ses vi på Veras Gräsmatta. Det kommer bli magiskt. “

#ensakidag Joakim Jardenberg
Veteran i internet-branschen som sedan -93 hjälpt organisationer att förstå nätet, människorna där, och affärerna det gör möjligt. Satte aftonbladet.se på plats, och har sedan dess arbetat med de flesta av världens största företag. Senior rådgivare, föreläsare och affärsängel. Drivs av att ”be honest and do good shit”.

Jocke var en av de första som räckte upp handen och sa “jag vill sponsra” – varför gjorde du det?

“Jag har en lång historia av att vara med och sponsra knytkonferenser, hackathons och andra tillfällen där människor möts och utvecklas tillsammans. Att få vara en liten del av att göra #PodCoast2020 möjligt kändes alltså bara självklart, det är ett grymt initiativ som ligger helt rätt i tiden. … och jag ser verkligen fram emot att få göra en #ensakidag live på lördagens eftermiddag – med en blytung gäst som älskar podden lika mycket som du och jag.


Om #ensakidag
Nästan varje morgon en kortpodd på fem minuter om en sak som hänt i internetvärlden, som resten av världen borde fundera på. Nyfiket, och lika intresserat som initierat. En konversation, mer än en presentation. 400 avsnitt på svenska, och sedan en fortsättning på engelska. Utforskar ständigt nya format, och är nästan lika mycket meta som faktiskt innehåll. Finns som både video och klassisk podcast, överallt.