Kategorier
Utställare

Scandinavian Photo

PodCoast är glada att hälsa Scandinavian Photo välkomna som utställare på #PodCoast2020 och vi frågade Emelie Olsson, Marknadschef, vad fick er att ställa upp medarrangör och utställare?

Vi på Scandinavian Photo är väldigt glada över att kunna vara med och arrangera PodCoast under första året som denna unconference anordnas.

Vi ser fram emot att träffa er hos oss i Mölndal den 13–14 mars!

Scandinavian Photo kommer att visa upp ett urval av sitt utbud för podcastproduktion, med allt från hårdvara till smarta tillbehör. Som besökare får du möjlighet att testa utrustningen och själv upptäcka vilken skillnad ett professionellt ljud kan göra för din podcast.

Bland Scandinavian Photos kunder finns allt från hobbyfotografer till avancerade entusiaster och företag – kort sagt alla som har behov av och brinner för kreativt skapande och teknologi. Vi delar våra kunders passion för högkvalitativa produkter och tjänster. Utöver vår e-handel så har vi butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo.